Första julen som familj

Julen har varit så himla mysig i år med min älskade lilla familj. Och med de människor runt omkring oss som gör oss till en ganska så stor familj.
 
Självaste julafton spenderade vi hemma hos min pappa. Vi gjorde det som jag tror så många andra gör på julafton - åt för mycket mat och choklad, gick på promenad, träffade tomten, pratade massvis, öppnade klappar, drack glögg och så vidare. 
 
På juldagen var vi hemma hos Marcus föräldrar. Där upprepades proceduren med två undantag, ingen tomte kom på besök och en del av den traditionella svenska julmaten var utbytt till amerikansk mat.
 
Jag försöker bli bättre på att få med mig kameran, men min pappas tjej har alltid kameran redo och likaså Lisa (Marcus syster), så oftast överlåter jag hela fotograferandet till dem. Men en liten bild kan jag faktiskt bjuda på från vår kamera!
 
Promenad på juldagen med Marcus mamma, pappa och Rusty.
 

 
Julklapparna då... vi kan säga som så att jag befann mig i chock när juldagen var slut. På bilden nedan är några av de saker Melvin fått. Och då har vi inte träffat min mamma och mormor ännu som jag vet också har julklappar till Melvin. 
 
 
Och som om de inte vore nog har jag och Marcus också fått jättefina julklappar. Jag befinner mig nog fortfarande lite i chock om jag ska vara ärlig!

Tjusig bild

Reisende finden Wildblumen
B. Anthony Stewart

Snälla tomten en Marc by Marc Jacobs


2 dagar kvar...

...till vår första jul som familj! Det ska bli så mysigt.
 
Marcus mamma är amerikanska så vi fira hemma hos hans föräldrar den 25e. På själva julafton blir vi hemma hos min pappa. Ser verkligen fram emot julen i år!
 
Idag har vi varit och köpt sista klapparna (i Sollentuna Centrum), vilket gick förvånansvärt smärtfritt!
 
Nu sitter vi samlade i soffan med julmusik, glögg och annat gott. :) 
 

Jag är tillbaka!

Nu tänkte jag börja skriva igen mina vänner! Har påbörjat en liten berättelse om förlossningen medan man har den relativt färskt i minnet. Hörs snart igen! Puss!
 
 
Just det, köpte klockan för mina födelsedagspengar, den är underbar!

RSS 2.0