Dags för en uppdatering

Melvin har hunnit bli fem månader sedan jag skrev sist. Han väger 8210 och är 65 lång. Min stora kille! Det är helt ofattbart att han snart funnits hos oss i ett halvår.
 
Han gillar att ligga på rygg och hålla i sina fötter, älskar hoppgungan och rullar gärna runt från rygg till mage och leker med någon av sina leksaker. Favoritern är ett par nycklar som spelar en blinkande version av Für Elise som han fick av min mormor i julklapp. När han ligger på magen ålar han en hel del men kommer mest bakåt eller runt i en cirkel. Framåt verkar vara svårare. 
 
I torsdags var det dags för vaccination två. Det gick lika bra som förra gången. Lite känsligare, lite feber efteråt så massa kramandes och gosande med mamma resten av dagen. :)
 
Melvin fick sin första smakportion i fredags! Potatis med bröstmjölk. Vi satte honom i hans tripptrapp stol, nu du killen ska du få smaka på grejer! Jag fixade maten, Marcus kontrollerade videofunktionen på mobilen - den kan ju helt plötsligt fått för sig att inte fungera. Förväntningarna var helt enkelt höga, vad ska han hitta på för roligt lilla killen?! Reaktionen var totalt likgiltig. Typ, jahaaa, det här var ju... gott... eller... jag vet inte. Vad ni håller på... kan jag få be om lite tutte istället? 
 
Tänkte försöka sätta mig och skriva en "en dag med 4-månaders Melvin" snarast (innan man glömmer bort helt) som jag gjorde när Melvin var 3 månader.

Underbara bebis

Marcus är äntligen på bättringsvägen. Febern har gett med sig och han börjar se piggare ut. 
 
Vi har haft en lugn dag. Tvättat, kollat lite skidåkning och gjort thaisoppa till lunch. Isabel kom över på en fika innan vi åkte in till stan för några ärenden. Jag lämnade tillbaka kuddfodral - japp, kuddkriget är fortfarande i full gång. Än så länge har jag inte hittat någon passande kompis till Gandhini
 
Från det ena till det andra. Åh vad jag tycker det är mysigt att krypa ned i sängen om kvällarna och läsa saga för lillkillen. Han är så söt där han ligger pyjamasklädd - lyssnar och tittar intresserat på alla bilder. En av dagens absolut mysigaste stund. Brukar ha svårt att slita mig, ligger ofta kvar ett bra tag efter att han somnat. Tänk att det är min fina, vackra, underbara son som andas djupt bredvid mig, jag har fortfarande svårt att tro det.
 

Vad är bättre än 1 skrattande bebis?


2008-09-29

 
Sitter och kollar igenom gamla bilder och hittade de här fina på mig och Emelie.
 
Upptäckte också ett roligt sammanträffande. Har fått några bilder från Isabel från en utekväll ett par veckor innan jag och Marcus träffades för första gången. Jag kan se att hon gått mellan att umgås med oss och ett annat gäng, och tror ni inte att Marcus skymtar fram på en del av hennes bilder? :D
 
Första gången vi sågs, 16:e augusti 2008. Vi hade knappt sagt mer än hej till varandra när Isabel beodrade oss att posa för denna bild :)

RSS 2.0