Min födelsedag

Min 25:e födelsedag var alldeles perfekt! Dagen börjades tidigt med lite frukostmys med Marcus. Och första presenten öppnades - paketet från USA. I det låg ett jättefint kort och en mjuk fin blå scarf. Jag är så rörd över att dessa två människor som jag aldrig träffat är så omtänksamma och rara mot mig. 
 
Dagen spenderades med Emelie som bjöd på fint sällskap (som alltid), en sväng på stan, Vurma lunch och morotskaksbak.
 
Jag brukar köpa något litet fint till mig själv (typ ett par örhängen) på min födelesedag, i år blev det en amnings-bh. Kanske inte det roligaste eller vanligaste att köpa till sig själv i 25 års present - men nödvändigt! :) BB-väskan väntar på att bli färdigpackad och detta var en av de saker som fattades.
 
Och vilken kväll jag fick sen! Hela min stora familj träffades och åt middag tillsammans på Kokyo. Servicen var urusel, maten god, sällskapet underbart. Jag fick jättefina presenter - blommor, pengar, en ring, presentkort, fina ord, en diskmaskin! DISKMASKIN! Jag är sååååå glad. För om det är något jag ogillar skarpt så är det att diska.
 
Pengarna tänkte jag skulle gå till en Calvin Klein klocka jag spanat på ett bra tag.
 
I presentpåsen från Isabel låg det ta hand om dig själv saker som en god choklad, body butter, en skrivbok, en badbomb, en bra bok, ett kort med vackra, tänkbara ord. Tack min fina vän - jag uppskattar det alltihop!
 

Hemma är bäst!

Tidigt i lördags morse satte jag och Marcus oss på tåget till Köpenhamn. Vi har haft en otroligt mysig wekeend då vi bara tagit hand om varandra, bott på hotell, ätit god mat, gått och sett massor. Vi kom hem igår kväll, och som alltid - borta bra men hemma bäst! Känslan av att öppna dörren, kliva in, få känna "det här är hemma" är underbar, trygg, fantastisk!
 
Och inte alls självklar. Jag flyttade en hel del under min uppväxt och när det var dags att flytta hemifrån fortsatte "hattande omruntandet" för mig med olika andrahandskontrakt. Att få den där känslan av att här hör jag hemma, det är inte så enkelt. Jag är så glad över att jag och Marcus idag har en fast punkt - ett hem där vi båda trivs och känner oss trygga.
 
Skriver mer om Köpenhamn senare - nu ska jag och mina ömma fötter spendera lite tid framför ett avsnitt Gossip Girl! :)

RSS 2.0