Det här med mammaskapet är...

...inte roligt alla dagar. Som när bebis bökat runt som en galning och sugit tutte varannan minut hela natten. Man  försöker göra dagen lite roligare genom att piffa upp sig med en kjol, som bebis givetvis kissar ned. Jaha.. mjukisbrallorna på, tröjan är i alla fall ren och fin. Nähänä, där var det lite vita fläckar ja.
 
Man toppar det med en dålig hårdag. Det är väl inte hela världen. Nej egentligen inte om det inte vore för att håret envisas med att lägga sig just i ögonen hela tiden... oavsett hårsnoddar, hårnålar och diadem som klämmer bakom öronen så man får huvudvärk. Väldigt enerverande.
 
Men kaffe, det ska bli gott! Men vad nu?! Oväntad skrikattack. Melvin gråter nästan aldrig några längre stunder - han är en sådan där nöjd bebis som man kan vända till glad på 1 sekund (vilket vi givetvis är oerhört glada och tacksamma för). Men inte nu, inget duger "Neeeeej mamma, allt du gör är fel, fel, feeeeel". Efter ett tag kommer det fram att Melvin gått och blivit fruktansvääärt övertrött under de 50 minuter han varit vaken sedan senaste sovstund...
 
Nu sitter jag i alla fall här i soffan drickandes mitt iskalla kaffe i blindo (och ja, tuggandes på de sista bitarna från chokladkakan som jag inte skulle öppna fören till helgen) med sovande bebis vid bröstet och undrar hur denna dag kan tänkas sluta. :) 

Kommentarer
Postat av: marcus

Du har alltid haft en massa fläckar på kläderna, långt innan Melvin fanns. Du är en spillis! :)

Svar: Äsch! Avslöja mig inte!
Engla

2013-01-24 @ 19:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0