Vaccination

Idag är vi lediga hela familjen. Vilken lyx!
 
Klockan 10 i morse var vi på BVC. Melvin följer sin vikt och längdkurva jättefint. Han börjar bli en sådan stor kille! Rullar från mage till rygg, vill gärna stå i knäet och öva benmusklerna, "pratar" massvis och vill vara med på det vi gör, helst hela tiden. 
 
Melvin fick sina första vaccinationssprutor under besöket. Jag har varit så himla nervös inför detta hela veckan men det gick HUR bra som helst! Lite gråt, men efter en stunds kramande - världens gladaste kille med stort leende.
 
Vi har fått en ny BVC sköterska som vi inte helt otippat redan är väldigt förtjusta i efter all beröm hos öste över Melvin. "Jag har nog aldrig sett en sådan fin bebis. Han är så nöjd och glad! Vilken ovanligt fin och söt bebis. Han verkar så lugn, nöjd och trygg". Mitt hjärta höll på att explodera i tusen bitar av stolthet. 
 
Resten av dagen har vi bara hållt oss hemma för att hålla koll på lill-killen. Han har varit lite känsligare under dagen och gnällt lite och för en stund sedan fick han en alvedon eftersom han har feber. Hoppas på en lugn natt med mycket sömn och en glad bebis imorgon. 
 
Promenad från BVC.
Idag var det så kallt att supervarma overallen Melvin fick av gammelmormor i julklapp kom till användning:)

Kommentarer
Postat av: Sharon

Älskar denna bild!! Och vad kul att han får så fin beröm! Han ÄR verkligen fin och söt!

2013-01-30 @ 08:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0