En dag med 5-månaders Melvin

Oj, den här texten har legat i utkastet sedan Melvins 6-månaders dag, har helt glömt bort att publicera den.
 
Melvin är fortfarande en väldigt nöjd och glad bebis. Han har börjat skratta riktigt hjärtligt och gråter sällan. När han väl gråter går det nästan alltid att locka fram ett litet leende genom att göra ett roligt ljud.
 
Han ligger mycket på sitt täcke på golvet. Det han gillar bäst är att ligga på mage så han kan förflytta sig. Han lyckas ofta ta sig från filten när han sträcker sig efter leksaker. Absoluta favoritleksaken är en nycklelknippa som spelar Für Elise. Men det bästa Melvin vet är utan tvekan hoppgungan. Hoppa överlag är sjukt kul!
 
Har börjat kunna sitta kortare stunder utan stöd!
 
Vagnen börjar äntligen bli okej. Han får sitta mer upprätt och det är till och med riktigt kul att sitta och leka med en leksak och kolla in främlingar. Ja, han är en riktig flirtis och försöker ofta få kontakt med främlingar som han kan prata och le mot.
 
Vi börjar med första smakportionerna (potatis, morot, rotselleri, linser, palsternacka och gröt). Mums, mat är gott! Och det är kul att försöka äta själv. Det blir ganska kladdigt :) Har man Melvin i knäet medan man äter följer en längtasfull blick gaffeln från tallrik till mun. En liten hand kommer viftande efter allt man för till munnen.
 
Övrigt:
Sömnen börjar bli bättre. Vaknar 7-7:30
Sover i sin egna säng från 20 till ca 23:30
Ganska likt förra månaden.

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Tack för ditt eco tips xxx

Svar: Kul att du gillar de! :)
Engla

2013-05-14 @ 11:23:38
URL: http://pralindrome.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0